top of page

YHTEISTYÖMAHDOLLISUUDET

Mies+ on tähän asti toiminut talkoovoimin pienellä työryhmällä, mutta suurella sydämellä. Toiminnan kasvaessa raha-avustukset sekä rahoitus muodostuvat tärkeäksi osaksi toimintaamme, jotta voimme vaikuttaa laajamittaisemmin.
 

Kiitos kun autat, osallistut ja tuet. Avullasi pääsemme vaikuttamaan yhä useamman miehen hyvinvointiin ja sitä kautta parantamaan yhteiskuntamme kollektiivista hyvinvointia.
 

Haluatko sinä tai yrityksesi olla tukemassa meidän toimintaa tai olla jollain tavalla mukana Mies+ toiminnassa? Ole rohkeasti yhteydessä, jutellaan lisää.

Otamme avosylin vastaan yksittäisiä lahjoituksia, jotka ylittävät 250€ arvon.
 

Lahjoitukset menevät lyhentämättöminä Miesplus ry:n toiminnan kehittämiseen.

Huom — Myös yksityishenkilöt voivat tehdä lahjoituksia.

Voit yrityksesi kanssa olla tukemassa Miesplus ry:n toimintaa alkamalla kuukausilahjoittajaksi. Määräaikaisesti jatkuvalla kuukausilahjoituksella saat yrityksesi logon näkyväksi etusivullemme.

Lahjoitus on yritykselle verovähennyskelpoista 850 € asti.

Mies+ -tiimi koostuu markkinointiviestinnän ja monen muun alan kokeneista ammattilaisista. Voit kertoa meille toiveesi ja räätälöimme sinun ja yrityksesi tarpeisiin sopivan yhteistyömallin.

Haluatko puhua yrityksesi kanssa miesten mielenterveyden haasteisiin liittyvistä asioista, mutta et tiedä mistä aloittaa tai minkälaista äänensävyä käyttää? Tiimimme konsultoi mielellään.
Emme ole SoTe-alan ammattilaisia, vaan kokemusasiantuntijoita ja markkinointiviestinnän kokeneita ammattilaisia.

Sponsori
Räätälöity yhteistyö Mies+:n kanssa
Konsultaatio
Lahjoitus
site14.jpg

TILAA MEIDÄT PUHUMAAN

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella tai katso toimituksemme henkilökohtaiset yhteystiedot ja olemme sinuun yhteydessä. Sovitaan aika ja paikka ja tulemme kertomaan, miten teidän työyhteisönne voisi hyötyä Miesplussasta.

bottom of page