top of page

MIES, KERRO SINUN TARINASI

Mies, onko sinulla omakohtainen tarina, ajatus, oppi tai oivallus, jonka haluat jakaa Mies+ Instagram-tilillä? Voit kertoa meille tarinasi käyttäen allaolevaa lomaketta. 

Sinun ei tarvitse olla kirjailija tai mestari-tarinankertoja. Voit lähettää meille lyhyenkin tekstin, sillä mielestämme kaikki tarinat ovat tärkeitä. Mies+ toimitus koostuu mm. luovan alan- ja kirjallisuuden alan ammattilaisista. Käymme kaikki vastaanotetut tekstit läpi ja autamme sinua kertomaan tarinasi.

Julkaisemme ajatuksesi halutessasi anonyymisti ja luottamuksella.

Herätetään yhdessä avointa keskustelua.

Haluan julkaista tarinani

Kiitos tarinastasi! Jos annoit yhteystietosi, palaamme sinulle pian.

SISÄLTÖSÄÄNNÖT

Julkaisemamme tarinat ovat subjektiivisia kertomuksia, joilla ei pyritä antamaan hoito-ohjeita mielenterveysongelmiin tai sairauksiin. Niiden tehtävä on toimia vertaistukena.
 

Kerronnan tärkeimpiä elementtejä ovat monimuotoisuus, sallivuus ja myötätunto. Mies+ ei pyri kohahduttamaan äärimmäisillä tai järkyttävillä tarinoilla. Toisissa tarinoissa voi olla traagisia tapahtumia ja kasvukipuja, mutta mukaan toivotaan vastaavasti kauniita, hienoja ja positiivisia kokemuksia. Tarinoiden tarkoitus on olla ennen kaikkea avoimuuteen rohkaiseva, samastuttava ja moni-ilmeisyyttä kunnioittava.
 

Vaikka Mies+ -sisällöillä pyritään auttamaan pääasiassa miehiä, sen ensisijainen pyrkimys on parantaa kaikkien ihmisryhmien elämänlaatua. Mies+ on poliittisesti sitoutumaton eikä edusta yhtäkään aatetta, -ismiä tai näkökantaa. Mies+ on kaikille avoin keskustelualusta, jossa sana on vapaa – sukupuoleen, taustoihin, seksuaaliseen suuntautumiseen, kulttuuriin, uskontoon tai ihonväriin katsomatta. Huomioitavaa, että vaikka sana on vapaa, loukkaavat kommentit poistetaan aina – näin ylläpidämme korkeatasoista keskustelua.

bottom of page