top of page

MIKÄ ON MIES+?

--Mike0935_A_close_up_portrait_of_three_laughing_average_looking__0c8424df-f114-452a-ac07-

Rohkaisu avoimeen keskusteluun

Suomalaisten miesten hyvinvoinnista ei puhuta tarpeeksi. Keskustelulle ei ole ollut oikeanlaista foorumia eikä julkaisualustaa, jota olisi ylläpidetty laadukkaasti. On aika päivittää keskustelukulttuuria, jotta suomalainen mies saisi puhua avoimesti tunteistaan – ja olla oma itsensä. 
 
Miesten mielenterveyden ongelmien laajuus ja keskustelun tarve on viime aikoina alettu tunnistaa laajemmin ympäri maailmaa. Miehet ovat entistä kiinnostuneempia omasta hyvinvoinnistaan sekä perheensä ja parisuhteensa tilasta. Koemme, että miesten tunnetaitojen ja maskuliinisuuteen rakentuneiden normipaineiden ja ongelmien esiin tuominen luo terveempää miehen mallia.

 

Nyt jos koskaan on aika jakaa kokemuksia ja parantaa mielenterveyttä yhteiskunnassamme, yksi askel ja yksi tarina – yksi mies kerrallaan.

Missiona miesten mielenterveyden ja emotionaalisen hyvinvoinnin vahvistaminen

Miesplus ry (3148534-6) on tammikuussa 2020 perustettu voittoa tavoittelematon järjestö. 

 

Tuotamme digitaalista media-alustaa kokemuksiin perustuvalle keskustelulle suomalaisten miesten mielenterveydestä ja hyvinvoinnista. Pidämme tilaa aidoille ja rehellisille kertomuksille siitä, kuinka erilaiset miehet kohtaavat omat tunne-elämän haasteensa ja selviävät niistä. Suomalaiseen miehen malliin liittyy paljon ylisukupolvista taakkakertymää ja vaatimusta tietynlaisesta kovuudesta. Puramme näitä rakenteita, yksi tarina kerrallaan. 

 

Mies+ on keskustelunavaus koko kansalle.

new_08.jpg

Poliittisesti sitoutumaton alusta keskustelulle

Mies+ on poliittisesti sitoutumaton eikä edusta yhtäkään aatetta, -ismiä tai näkökantaa. Mies+ on kaikille avoin keskustelualusta, jota tuottaa eri alojen ammattilaisista ja kokemusasiantuntijoista koostuva pieni, mutta monipuolinen talkootiimi.

Mies+ on syntynyt halusta rakentaa aidosti tasa-arvoista ja empaattista Suomea keskustelun kautta. Sana on vapaa kaikille – sukupuoleen, taustoihin, seksuaaliseen suuntautumiseen, kulttuuriin, uskontoon tai ihonväriin katsomatta. Huomioitavaa, että vaikka sana on vapaa, loukkaavat kommentit poistetaan aina – näin ylläpidämme korkeatasoista keskustelua.

Lue mitä muut ovat kirjoittaneet Mies+ -projektista.

artikkeli_iltalehti.jpg

Iltalehti

Mies+ toimituksen Heikki Slåen kertoo kokemastaan työuupumuksesta ja toimintamme alkutaipaleista.

artikkeli_freestyle.jpg

Freestyle -lehti

Mies+ perustaja ja toiminnanjohtaja Miika Saksi avaa omaa taustaansa Mies+ projektin synnystä ja tarpeesta.

artikkeli_kk.jpg

Kirkko & kaupunki

Toiminnanjohtajan ajatuksia Miesplussasta 15.000 Instagram seuraajan jälkeen.

bottom of page